Θεωρίες, Παράξενα, Συνωμοσιολογίες, Τύπος

Από το 1890 σχεδίασαν τη σημερινή πραγματικότητα!

Το μικροσκοπικό προπολεμικό περιοδικό “Το Φως” του Α.Ι.Ανδρόνικου είναι σαφώς ένα άγνωστο έντυπο. Ο Α.Ι.Ανδρόνικος ήταν γιατρός και είχε την “τύχη” να βρεθεί στην καρδιά της Οκτωβριανής επαναστάσεως. Τέκτων ο ίδιος έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν διεπίστωσε ότι η διεθνής κοινότητα των Τεκτόνων έκανε την πάπια ως προς τα τεκταινόμενα στην Ρωσία εκείνη την εποχή, ήταν κάτι που δεν το χωρούσε το μυαλό του. Έπαθε όμως ακόμη μεγαλύτερη πλάκα όταν διεπίστωσε, ότι οι χαμηλόβαθμοι Τέκτονες, όπως ο ίδιος, κυνηγιόνταν και δολοφονούνταν. Εκτός από συγκεκριμένα τάγματα τα οποία είχαν βάση τα υπόγεια του Μουσείου του Αλεξάνδρου του Τρίτου. Ο ίδιος κινδύνευσε πολύ από το κυνηγητό και κατάφερε κακήν κακώς να διαφύγει μέσω του Σινικού Τείχους και να φθάσει στην Ελλάδα. Τότε άρχισε να ψάχνει μανιωδώς τις ανατρεπτικές και αναρχικές οργανώσεις οι οποίες εκφράζονταν μέσω ανωτέρων μυστικών εταιρειών. Για παράδειγμα ήταν το πρώτο Ελληνικό έντυπο που

αναφέρθηκε στους Ιλλουμινάτι, στους Καρμπονάρους κλπ (Αι σημαίαι του Αδου προελαύνουν) κλπ. Η ιστορία του είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δεν θα αναφερθούμε εδώ σε αυτό το μικρό αφιέρωμα.

Το ενδιαφέρον ήταν το κλασσικό εξώφυλλο που ήταν το ίδιο σε όλα τα τεύχη. Είχε έναν χάρτη που είχε δημοσιευθεί το 1890, επαναλαμβάνω το 1890. Ο χάρτης αυτός είχε δημοσιευθεί Λονδίνο από την επιθεώρηση “Αλήθεια” του Ερρίκου Λουσέρ εκδότου της επιθεωρήσεως. Παρουσιάζει όλες τις χώρες δημοκρατίες ενώ τότε ήταν όλες βασιλείες. Επίσης τον Κάιζερ (τίτλος του αυτοκράτορα της Γερμανίας) ντυμένο με πολιτικά ρούχα να κρατάει μια βαλίτσα που γράφει “Κάιζερ επιβάτης για το Λονδίνο” όπως και έγινε. Επίσης αν προσέξετε την Γερμανία θα δείτε ότι είναι διηρημένη σε Ανατολική και Δυτική. Και όλοι οι λαοί της Ευρώπης να δουλεύουν σε ένα εργοτάξιο με τον Δημοκρατικό σκούφο της Γαλλικής Επαναστάσεως. Τώρα τίνος είναι αυτό το Πανευρωπαϊκό εργοτάξιο, βρείτε το μόνοι σας.
Το καταπληκτικό για την Ελλάδα είναι σε κομμάτι του χάρτου που δεν φαίνεται στο εξώφυλλο. Οι περισσότερες Βαλκανικές χώρες είναι ενωμένες : Σερβία, Αλβανία, σημερινά Σκόπια , Ευρωπαϊκή Τουρκία κλπ σε ένα κράτος που ονομάζεται Βαλκανική Δημοκρατία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
Μπορείτε μόνοι σας αν θέλετε, να ερευνήσετε και αφ ενός να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, αφ ετέρου να βρείτε τον υπόλοιπο χάρτη που δείχνει και την Ελλάδα. Μην ξεχνάτε πως ο Α. Ανδρόνικος ζούσε και εργαζόταν στην Ελλάδα.
Από εκεί και έπειτα τα συμπεράσματα είναι δικά σας, θυμηθείτε ότι ο χάρτης είναι του 1890 !!!!! Αν νομίζετε ότι ρυθμίζετε την Ιστορία με την ψήφο σας και τους αγώνες σας, ξανασκεφτείτε διπλά, μήπως είστε πολύ γελασμένοι ???

Παραπομπές

Η διεύθυνση URL της παραπομπής γι’ αυτή την καταχώρηση είναι:
kai
Advertisements