Θρησκείες, Θεωρίες, Πνευματικά Άρθρα

H απάντηση του blogger που δημοσίευσε την πληροφορία για εμφάνιση του πατέρα Παϊσιου.

Ο κ. Αναστάσιος Τσορλίδης, που δημοσίευσε το άρθρο για τον πατέρα Παϊσιο και μία πρόσφατη “προφητεία” του, προφανώς αγανακτισμένος από την αντιμετώπιση κάποιων χρηστών του ίντερνετ αλλά και Μ.Μ.Ε, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση την οποία και μας απέστειλε. Σε αυτήν απαντά σε όσους τον αμφισβήτησαν.

Το κείμενο είναι το παρακάτω:

”  ΕΛΕΟΣ…
Μου θυμίζει το όλο σκηνικό τη σταύρωση του Κυρίου. Μάλλον δε διάβασες καλά το άρθρο μου φίλε ΜΑΧΗΤΗ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!

Στην αρχή γράφω:

`Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει`.

και στο τέλος γράφω:

`Δεν πιστεύω να είχε κανένα λόγο ο αγιορείτης να έπλασε τη συγκεκριμένο γεγονός, γιατί έχει και συνέχεια, όμως μέσα από ένα πολιτικό μπλογκ, όπως είναι το δικό μου, καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ`.

Και σας ρωτώ ΟΛΟΥΣ…
Ο άνθρωπος που είναι πίσω από αυτό το ΜΠΛΟΓΚ, είναι επώνυμος ΜΠΛΟΓΚΕΡ, και μάλιστα μέλος της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Δε θα ήταν καλύτερα για το κόμμα μου να το αποκρύψω αυτό ;
Στην ουσία φωτογραφίζει το λάθος δρόμο που πήρε η Κυβέρνηση εις βάρος των πολιτών με την έλευση τ��υ ΔΝΤ κ.λ.π.

Είναι όμως η δύναμη της πίστης στο ΘΕΟ που το έκανα, γιατί μπροστά στο ΘΕΟ, δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει λογική.  Εγώ αυτά άκουσα από τον Αγιορείτη εκείνη την ημέρα,αυτά μετέφερα στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ μου, κι εκείνο, γιατί πιστεύω πολύ στο ΘΕΟ, αλλά και στο ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ.
Ούτε το γνώριζα τον άνθρωπο(αγιορείτη) από πριν, ούτε καφέ έχουμε πιεί μαζί.

Δε νομίζω όμως η υπόθεση να μυρίζει όπως λέτε εσείς ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Εγώ έχω ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΗ στο ΘΕΟ γιατί μου έσωσε ΜΗΤΕΡΑ και ΑΔΕΛΦΟ από το ΘΑΝΑΤΟ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ). Αλλά το θαύμα που έκανε η ΟΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ στους δικούς μου ανθρώπους, δε με οδήγησαν στην ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ να ρωτήσω αν αυτό που έζησα στην τελική ήταν ΘΑΥΜΑ ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, και ούτε είχα οφθαλμαπάτες για να ερευνήσω γιατί ο ΘΕΟΣ έκανε καλά τη μητέρα μου και τον αδελφό μου.
ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ας σοβαρευτούμε λίγο !!!

Ειδικά τα Μ.Μ.Ε. που 3 μέρες τώρα με παρακαλάνε να βγω να τα πω στην Τηλεόραση. Πάτε καλά μωρέ; Αυτή είναι η πίστη σας στο ΘΕΟ ; Τα μηχανάκια της AGB ; Ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους… ”

xanthi-blogs.blogspot.com

Pyles.TV

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s