Εγκληματολογία, Κυβερνήσεις, Συνωμοσιολογίες

Οι αλβανοί δολοφόνησαν Έλληνα στη Βόρειο Ήπειρο

Ένας νεκρός Έλληνας στη Βόρειο Ήπειρο και η ελληνική γη της βράζει από οργή για την πράξη των τραμπούκων! Στον απόηχο των δραστηριοτήτων του Σαλί Μπερίσα στην περιοχή, Αλβανοί από την Αυλώνα λογόφεραν με Έλληνες στη Χειμάρα την Πέμπτη, καθώς ενοχλήθηκαν από το ότι οι ομοεθνείς μας μιλούσαν ελληνικά. Ακολούθησε διαπληκτισμός, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες, οι Αλβανοί απείλησαν τους Έλληνες με μαχαίρια. Οι Αλβανοί αρχικά απομακρύνθηκαν, αλλά επέστρεψαν αργότερα και ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, ακολούθησε τον ομοεθνή μας Αριστοτέλη Γκούμα καθώς αυτός επέστρεφε στην οικία του και έπεσε εκούσια πάνω στη μηχανή του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Χαρακτηριστικό του μένους των Αλβανών, είναι ότι τον ομοεθνή μας παρέσυραν και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της πομπής, ενώ η ανθρωποκτόνος πρόθεση των Αλβανών ήταν εμφανής, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.
Από την πλευρά της, η τοπική αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα, ενώ τηρεί σιγή ιχθύος, αναμένοντας προφανώς κυβερνητικές οδηγίες. Σημειωτέον ότι το πρώτο αυτοκίνητο που χτύπησε τον 35χρονο ομοεθνή μας άρχισε να χάνει λάδια λόγω της σύγκρουσης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί εύκολα ο οδηγός του αλλά και όλοι όσοι επέβαιναν σε αυτό. Τα αλβανικά μέσα, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, πήραν θέση μιλώντας για ατύχημα, κάτι που εξαγρίωσε τους Βορειοηπειρώτες. Στην περιοχή η κατάσταση είναι έκρυθμη, καθώς οι Έλληνες είναι συγκεντρωμένοι, διαμαρτύρονται εντονότατα και έχουν μάλιστα κλείσει και παρακείμενες οδικές αρτηρίες (όπως το δρόμο Χειμάρα-Αυλώνα, στο Καμπί).

Στην Αλβανία που προσδοκά την ένταξή της με ελληνική στήριξη στις ευρωατλαντικές δομές, όσοι μιλούν ελληνικά δημοσίως, παίζουν τη ζωή τους κορόνα-γράμματα! Το ελληνικό ΥΠΕΞ, ωθούμενο από τις εξελίξεις, έβγαλε μια ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι «οι πληροφορίες ότι οι δράστες είχαν εθνοτικά κίνητρα έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία. Απαράδεκτες εγκληματικές ενέργειες όπως αυτή, έχουν σκοπό να διεγείρουν εθνοτική ένταση με απρόβλεπτες συνέπειες και να υπονομεύσουν τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας Αλβανίας… Ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων και της ασφάλειας των μελών της μειονότητας, πέραν από αυτονόητη υποχρέωση της κυβέρνησης της Αλβανίας προς τους πολίτες της, απορρέει τόσο από το διεθνές συμβατικό δίκαιο, όσο και από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, την ενσωμάτωση στο οποίο επιδιώκει η Αλβανία».
Ανακοινώσεις για την εν ψυχρώ δολοφονία εξέδωσαν επίσης η ΝΔ, που μέσω του αρμόδιου τομεάρχη της Δημήτρη Αβραμόπουλου, ζήτησε διαλεύκανση της υπόθεσης και την απονομή Δικαιοσύνης, αλλά και ο ΛΑΟΣ, που μέσω του εκπροσώπου του Κώστα Αϊβαλιώτη, τόνισε ότι «εμείς αν σκοτώναμε τον κάθε έναν που μιλά αλβανικά στην Ελλάδα, θα είχαμε μετατρέψει τον τόπο σε ένα απέραντο νεκροταφείο».

Πηγή: www.elkosmos.gr

Αυτό είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κύριοι  αναγνώστες! Ρατσισμός στους Έλληνες,το είδαμε και αυτό!

Advertisements