Θεωρίες, Συνωμοσιολογίες

Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ (16-05-09)

Αυτές τις ημέρες γίνεται στη Βουλιαγμένη η σύναξη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Μίας ιδιωτικής Λέσχης τα μέλη της οποίας έχουν συμπεριφορά Μασόνων και όλες οι συνεδριάσεις τους γίνονται όχι απλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά κυρίως κάτω από τεράστια αστυνομική προστασία.

Χωρίς να υπάρχει καμία δόση υπερβολής, η εκτίμηση είναι πως, η κινητοποίηση της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται σε επίπεδο αντίστοιχο με συνεδρίαση αρχηγών κρατών.

Γεννάται λοιπόν μοιραία το εξλης ερώτημα. Με βάση ποια λογική το ελληνικό κράτος προσφέρει τέτοιοι είδους υψηλή προστασία σε συνεδρίασης μίας ιδιωτικής λέσχης; Εάν φυσικά η ελληνική αστυνομία έχει «ενοικιαστεί» όπως παράδειιγμα γίνεται στους ποδοσφαιρικούς αγώνες (με υπουργική απόφαση παρακρατάται από κάθε τηλεοπτικό συμβόλαιο ομάδας ένα ποσοστό για την Αστυνομία) τότε ουδέν πρόβλημα. Αλλά η αστυνομία δεν έχει «ενοικιαστεί» να κάνει αυτή την δουλειά. Άρα;

Κι εάν δεν έχουν καμία υποχρέωση να «εξηγήσουν» τίποτε οι έλληνες ιδιώτες οι οποίοι έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε αυτή την λέσχη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους έλληνες πολιτικούς.

Αλογοσκούφης και Διαμαντοπούλου για παράδειγμα (κλασικοί «πελάτες» της λέσχης) οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Αλλά –θα πει κάποιος- Αλογοσκούφης και Διαμαντοπούλου δεν έχουν δώσει εξηγήσεις για άλλα πολύ σοβαρότερα θέματα, για τη λέσχη Μπίντελμεργκ θα δώσουν, όπου σε τελευταία ανάλυση δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε Σάββατο, 16 Μάϊος 2009 στις 7:47 π.μ. στην κατηγορία πολιτική

Το βρήκαμε στο: http://osaperas.yooblog.gr/2009/05/16/677/

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s