Η προηγούμενη ζωή της Shanti!

Συντάκτης: Μαρία Ραγκούση, Δημοσίευση: 19/11/2010

Το 1926 γεννήθηκε στο Δελχί ένα κορίτσι που λεγόταν Shanti Devi. Από τριών περίπου χρονών άρχισε να διηγείται διάφορα περιστατικά και να έχει μνήμες από μία προηγούμενη ζωή της. Όταν έγινε 9 ετών η οικογένειά της άρχισε μια έρευνα για να διαπιστώσει αν όλα αυτά που εξιστορεί η Shanti αληθεύουν ή είναι προϊόν της φαντασίας της.

Η ιστορία της Shanti Devi για την προηγούμενη ζωή της.

Η Shanti ανέφερε πως είχε γεννηθεί στην πόλη Muttra, το 1902 και την έλεγαν  Lugdi. Ήταν παντρεμένη με τον Kedar Nath Chaubey, που ήταν έμπορος υφασμάτων και πέθανε 10 μέρες μετά την γέννηση  του γιού της.

Μετά την έρευνα της οικογένειά της, βρέθηκε ο άντρας που είχε περιγράψει ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει το κορίτσι. Μάλιστα έστειλε έναν συγγενή του στο σπίτι της και ο ίδιος εμφανίστηκε χωρίς να τους έχει προειδοποιήσει. Η Shanti Devi αναγνώρισε και τους δύο αυτούς ανθρώπους.

Η απόδειξη (;)

Το 1936 μια επιτροπή συνόδευσε την Shanti Devi στη Muttra, για να εξακριβώσει εάν η κοπέλα αναγνώριζε ανθρώπους και μέρη από την πόλη αυτή. Η κοπέλα αναγνώρισε διάφορους ανθρώπους καθώς και τους γονείς της Lugdi, πήγε μόνη της στο σπίτι του Kedar Nath Chaubey που το είχαν βάψει με άλλο χρώμα μετά από το θάνατο της Lugdi και περιέγραψε σωστά το εσωτερικό του σπιτιού.

Η Shanti Devi δεν είχε ταξιδέψει ποτέ μέχρι τότε και η πόλη Muttra απέχει 130 χιλιόμετρα από το Δελχί, επίσης στην παιδική της ηλικία έκανε χρήση λέξεων από την διάλεκτο της περιοχής της Muttra, πράγμα το οποίο είχε εντυπωσιάσει όσους την είχαν ακούσει

Η ιστορία από την Ινδία, χρησιμοποιείται συχνά ως επιβεβαώση της θεωρίας της μετενσάρκωσης ή μετεμψύχωσης. Άραγε είναι;

Pyles.Tv

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s