Δείτε ένα… δίποδο γουρούνι!

Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας,

Το γουρουνάκι που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι διάσημο στο χωριό του στην Κίνα, ως «Zhu Jianqiang», που σημαίνει «το γουρούνι με την ισχυρή θέληση». Αν και γεννήθηκε μόνο με τα δύο μπροστινά πόδια του, κατάφερε να μάθει να ισορροπεί πάνω τους αρκετά καλά και σήμερα, να περπατάει κανονικά!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Wang Xihai, το ζώο γεννήθηκε μαζί με άλλα οκτώ γουρουνάκια, σε μία χωματερή!  «Όλοι μου είπαν να το αφήσω στα σκουπίδια να πεθάνει αλλά εγώ αρνήθηκα! Είναι κι αυτό μια ζωή, σκέφτηκα, και πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία να επιβιώσει!».

Αφού πέρασαν αρκετές ημέρες από τη γέννησή του, ο ιδιοκτήτης τους γουρουνιού αποφάσισε να το εκπαιδεύσει να στέκεται στα δύο του πόδια! Μετά από έναν μήνα καθημερινής εκπαίδευσης, ήταν πλέον σε θέση να περπατάει αρκετά καλά!

Σήμερα το δίποδο γουρουνάκι ζυγίζει 50 κιλά, ενώ η περιπτωσή του προσελκύει πλήθος επισκεπτών! Μάλιστα ένα τσίρκο πρότεινε να το αγοράσει έναντι ενός μεγάλου ποσού, αλλά ο Wang αρνήθηκε να το πουλήσει.

«Σε εμένα και την οικογένειά μου αυτό το ζώο έδωσε ένα σπουδαίο μάθημα: όποια μορφή κι αν έχει μία ζωή που έρχεται στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να ζήσει! Δεν πρόκειται να το  πουλήσω όσα λεφτά κι αν μου δώσουν», ξεκαθαρίζει ο Wang!


Φωτο: REX FEATURES

Πηγή: Pyles.Tv

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s