ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Στους ουρανούς ολοένα  και πυκνώνουν οι λευκές γραμμές των αεροπλάνων (Comment bu GRT: όχι οι γραμμές των καυσίμων). Ειδικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια διεθνή συνωμοσία.
Χαράζουν στον ουρανό λευκές γραμμές που φαίνονται αθώες, στην πραγματικότητα όμως αποτελούνται από επικίνδυνες χημικές ενώσεις τις οποίες χρησιμοποιούν οι ισχυροί της Γης για να ελέγχουν το κλίμα και τον ανθρώπινο νου.

Αυτό αναφέρθηκε σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι της Νέας Υόρκης.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τρομακτικής παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης. Σε κάποιο σημείο, αυτή η κρίση θα επηρεάσει εσάς και την οικογένειά σας. Μπορεί να μην είναι σήμερα, και δεν μπορεί να είναι αύριο, αλλά πρόκειται να συμβεί. Οι μεγάλες φυσικές καταστροφές έχουν προξενήσει «όλεθρο» στη γεωργική παραγωγή, σε πολλές περιοχές του πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια.

Εν τω μεταξύ, η τιμή του πετρελαίου έχει αρχίσει να ανεβαίνει στα ύψη και ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία στηρίζεται στην ικανότητα να χρησιμοποιούνται τεράστια ποσά για την παραγωγή φτηνών τροφίμων και άλλων αγαθών, τα οποία μεταφέρονται σε μεγάλες αποστάσεις.

Χωρίς φθηνό πετρέλαιο ολόκληρο το παιχνίδι αλλάζει. Η φυτική γη εξαντλείται με καταιγιστικό ρυθμό και βασικοί υδροφόροι ορίζοντες, σε όλο τον κόσμο, αποστραγγίζονται με ανησυχητικό ρυθμό.

Οι παγκόσμιες τιμές των τροφίμων βρίσκονται στα ύψη, σε όλες τις εποχές και συνεχίζουν να ανεβαίνουν με επιθετικό ρυθμό.

Έτσι τι πρόκειται να συμβεί στον κόσμο μας, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, προκειμένου να τραφούν;

Οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι τόσο εξοικειωμένοι με τα σούπερ μάρκετ, καθώς ρέφονται με τεράστια ποσότητες, πραγματικά, φθηνού φαγητού, που δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι η ζωή τους θα μπορούσε να είναι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Δυστυχώς, εκείνη την εποχή τελειώνει.

Υπάρχουν όλα τα είδη των ενδείξεων ότι μπαίνουμε σε μια στιγμή, που δεν θα υπάρχει αρκετό φαγητό για όλους στον κόσμο. Καθώς ο ανταγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων αυξάνεται, οι τιμές των τροφίμων θα ανεβαίνουν.

Κοιτάξτε γύρω σας. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα. Δείτε τα μεγαλύτερα εργοστάσια τροφίμων, ιωδιούχου καλίου, καθώς και άλλων κατασκευαστών προϊόντων έκτακτης ανάγκης, τα οποία κλείνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, κάτι που οφείλεται στην υπερβολικά μεγάλη ζήτηση, ελπίζοντας πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανοίξουν εκ νέου.

Τι σημείνει όλο αυτό;  Οτι ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Για χρόνια, ακούγουνται φωνές και κραυγές ότι έρχεται η επισιτιστική κρίση.

Λοιπόν, μέχρι αυτό το σημείο δεν υπήρξαν πολλά δείγματα, για να μας ανησυχήσουν.

Τώρα, όμως, οι τιμές των τροφίμων έχουν αρχίσει να αυξάνονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα καταστήματά μας εξακολουθούν να πωλούν μεγάλα ποσά σχετικά φθηνών τροφίμων.

Ωστόσο, θα πρέπει να είναι «ανόητος», κάποιος, για να μη δει τα σημάδια προειδοποίησης. Κοιτάξτε τι συνέβη στην Ιαπωνία μετά την 11 Μαρτίου. Τα ράφια των καταστημάτων άδεισαν μέσα σε μερικές ώρες.

Δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα και πιθανότατα δεν πρόκειται να συμβεί αύριο, αλλά κάποια στιγμή, ο κόσμος θα «χτυπηθεί» από μεγάλη κρίση των τροφίμων.

Έτσι, τι θα κάνετε εσείς και η οικογένειά σας;

Ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κάτι…

O NEOΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η επιστημονική κοινότητα της Βρετανίας προχώρησε στην έκδοση νέου οδηγού, σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες, που υπάρχουν, για την υπερθέρμανση του πλανήτη, μέσω της οποίας τονίζει ότι δεν είναι -ακόμα- γνωστό πό πολύ θερμότερος μπορεί να γίνει ο πλανήτης.

Η Βασιλική Εταιρεία έχει κυκλοφορήσει νέο οδηγό, που περιγράφει το «καταφύγιο» από την απειλή της κλιματικής αλλαγής και της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η απόφαση για την επικαιροποίηση του επιστημονικού οδηγού, ήρθε μετά την καταγγελία 43 μελών ότι στις προηγούμενες εκδόσεις, παραλήφθηκε να αναφερθεί η γνώμη των σκεπτικιστών αλλαγής του κλίματος.

Ο νέος οδηγός λέγεται: «Αλλαγή του κλίματος: μια περίληψη της επιστήμης» και  παραδέχεται ότι σήμερα υπάρχουν σημαντικές «ασάφειες» σχετικά με την «επιστημονική συναίνεση», , που κρύβεται πίσω από την «ιερή», αλλά τεχνητή παγκόσμια θεωρία του πλανήτη, η οποία παραδέχεται ότι είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πως και πόσο θα αλλάξει το κλίμα της Γης, στο μέλλον, και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τα αποτελέσματα.

«Δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί ακριβώς πόσοη ζεστή θα επηρεάσει τη Γη ή πώς ακριβώς το κλίμα θα αλλάξει στο μέλλον, παρά μόνο να γίνει μια προσεκτική εκτίμηση των πιθανών αλλαγών και των σχετικών αβεβαιοτήτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο οδηγός συνεχίζει δηλώνοντας: «Επί του παρόντος υπάρχει ανεπαρκής κατανόηση της ενισχυμένης τήξης και υποχώρησης των πάγων στη Γροιλανδία και τη Δυτική Ανταρκτική και δεν μπορεί να προβλεφθεί ακριβώς, ποιος θα είναι ο ρυθμός ανόδου της στάθμης της θάλασσας, η οποία παρατηρήθηκε, τον προηγούμενο αιώνα και η οποία θα προέλθει από τη δεδομένη αύξηση της θερμοκρασίας».

AΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ;

Το Πράσινο Κόμμα του Καναδά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζήτησε την απαγόρευση των χημικών φθορίωσης (το γνωστό fluoride) στο νερό. Μάλλον, το Κόμμα των Πρασίνων δεν είναι ικανοποιημένο με το γεγονός ότι χρησιμοποιείται -αδιακρίτως- φθόριο στην παροχή του νερού και θέλει να τα απαγορεύσει σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Το φθόριο έχει προστεθεί στην παροχή νερού, τα τελευταία 60 χρόνια και υποτίθεται πως είναι προς όφελος των δοντιών μας. Πιστεύεται ευρέως ότι η προσθήκη φθορίου στο πόσιμο νερό θα βοηθήσει στην πρόληψη της τερηδόνας.

Ωστόσο, το 1999 το Κέντρο Μελέτης Ελέγχου Ασθενειών, ανέφερε, ως δικαιολογία, για τη φθορίωση του δικτύου ύδρευσης ότι εξετάζεται μόνο η τοπική εφαρμογή του φθορίου, με τη μορφή οδοντόκρεμας και οδοντιατρικών θεραπειών φθορίου, χωρίς την κατάποσή του.

Oι λόγοι που το κόμμα των Πρασίνων επιδιώκει την απαγόρευση της φθορίωσης του νερού της βρύσης είναι κυρίως περιβαλλοντικοί, καθώς επικαλείται το γεγονός ότι οι χημικές ουσίες που εισέρχονται μέσω του φθορίου στο πόσιμο νερό, είναι στην πραγματικότητα τοξικά υποπροϊόντα, που καθαρίζονται από τα φουγάρα των φωσφορικών εξορυκτικών βιομηχανιών.

Επίσης, το 99% αυτού του φθοριομένου νερού, καταλήγει στο περιβάλλον, γιατί καμιά από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη «θεραπεία» των λυμάτων, δεν μπορεί να αφαιρέσει το φθόριο.

Πηγή: liako.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s