Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης – Η Εμφάνιση του 16 χρόνια μετά και οι Προφητείες του για την Ελλάδα το 1991

«Έρχεται «πόλεμος» στην Ελλάδα» είπε ο Γέροντας αλλά για λίγους μήνες…

Η Εμφάνιση του αγαπητού Γέροντα  Παΐσιου και ότι ο ίδιος προειδοποίησε!

Σίγουρα έτσι έχουν τα πρα΄γματα στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ Παλαιότερα άρθα που αναφέρεται στον Γέροντα Παΐσιο σχετικά με το επίκαιρο θέμα στην Ελλάδα

Γέροντας Παΐσιος: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε !!!

“Σε 3 μήνες πόλεμος” προβλέπει ο Γέροντας Παΐσιος

Τι προφήτευσε ο Γέροντας Παΐσιος για την Πόλη;

Τα Εξαμήλια (6 ναυτικά μίλια και τα νησια αυτών από τις ακτές τις Ελλάδας) η Ώρα που θα γίνει αυτό που είπε ο Άγιος Κσομάς ο Αιτωλός.

Ο Γέροντας είπε: «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα 6 μίλια, πράγματι θα καταστραφεί! Είναι η Ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους αλλά αυτό ΔΕΝ θα γίνει από εμάς! Αυτό είναι το θέλημα του Θεού!  Το ΕΞΑΜΙΛΙ θα είναι η Αρχή του Τέλους τους! Θα μας δώσουν την Πόλη γιατί οι Έλληνες είναι Ορθόδοξοι, τη στιγμή ποου θα γίνει πόλεμος Ρωσίας και Τουρκίας!

Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίζουν ότι νικάνε αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους! Οι Ρώσσοι τελικά θα νικήσουν και η Πόλη θα πέσει στα χέρια τους! Μετά θα την πάρουμε εμείς! Θα αναγκαστούν να μας τη δώσουν..!

Σε άλλους προσκηνητές ο Γέροντας εξηγεί χαρακτηριστικά: «Ο ι τούρκοι θα καταστραφούν θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από το Έθνος του Θεού», «Από τους τούρκους ο 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί γιατί έχει εκχριστιανιστεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον Πόλεμο αυτό»

«Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση! Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους».

«Το Κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί! Αυτά θα γίνουν σύντομα, όταν θα πάψει η γενιά που κυβερνάει την τουρκία και θα αναλάβει η νέα γενιά πολιτικών, τότε θα γίνει ο διαμελισμός της τουρκίας»

Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της Γης, πολύ σύντομα θα γίνονται πάνω στη Γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω θα ανάβονται πάνω. Πίστη και Ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί! Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά (το είχε πει την δεκαετία του 90 και όλα δείχνουν έτσι  γίνονται τώρα, ακούμε για Εξαμίλια), Έφτασε ο καιρός.

«Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη, ΟΧΙ γιατί μας αγαπάνε γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους! Οι τούρκοι θα κάνουν μόνο μια πρόκληση στην Ελλάδα, θα έχει σχέση με την Αιγιαλίτιδα ζώνη, θα μας πιάσει πείνα και θα πεινάσει η Ελλάδα, λίγοι μήνες θα κρατήσει και θα πούμε το ψωμί ψωμάκι» …τα υπόλοιπα στο βίντεο παρακάτω!

Είναι ΕΥΛΟΓΙΑ που η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος γιατί όποιος εμπλακεί στον πόλεμο αυτό…ΧΑΘΗΚΕ! Στρατό θα έχουμε μόνο στα σύνορα!

Αναρτήθηκε από Ομάδα XGRT

Advertisements

One thought on “Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης – Η Εμφάνιση του 16 χρόνια μετά και οι Προφητείες του για την Ελλάδα το 1991

  1. ολοι στον παραδεισο ολοι……….τελος θέός……….η ελπιδα μας και το ειναι μας ολο μας μονο στον ΧΡΙΣΤΟ μας ………μονο και το πρωτο για την υγεια μας ολων και να πεθανουν ολες η αρωστιες καιι αρνητικες και κακες σκεψεις ολων γιατι ολοι εχουν καρδια μια και μια ψυχη ολοι μας ειμαστε ισοι και οτι δεν θελετε να παθεται μην το κανετε ποτε και σε κανεναν ανθρωπο ………πλεων ειμαι ενας πνευματικος απο το πατερα μου Οικονομου Παισιου πατερα κ πατερα Αγιων και το τελος του κοσμου μην πιστεβεται κανενα μονον το μοναδικο πατερα των ανθρωπων που επλασε τον ιησου μας Ι Η Σ Ο Υ μας ητε το θελετε ητε οχι στις 20 Δεκεμβριου θα βρισκομαι στο σπιτι της Παναγιας μας τη Μητερα μας το Αθως το Αγιο Ορος και on-line D+Th,,,,,,,,,,,τις ε υ λ ο γ ι ε ς μου ο Κ Υ Ρ Ι Ο Σ._

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s