Αποκαλύψεις, Αδελφότητες/Αιρέσεις, Διάφορα

Ποιός ήταν πραγματικά ο Aleister Crowley? Exposed!

Complied and commented by David J. Stewart

A. Crowley (1875-1947) ήταν ο “υψηλόβαθμος δάσκαλος” Σατανιστής του 20ου αιώνα

Η ιεραρχία των Μυστικών-Κοινωνιών συμμετείχαν ενεργά στον Μαύρο-Αποκρυφισμό από τις αρχές της ύπαρξης τους. Αυτό περιλαμβάνει και την τελετουργική θυσία παιδιών και βρεφών.  Αυτή η γνώση έχει κρατηθεί από τα ‘μυαλά” της κοινωνίας στο σύνολό της μέχρι πιο πρόσφατα. Είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου, όταν οι μάζες των ανθρώπων θα έχουν πλήρη επίγνωση των πραγματικών ατζέντα πίσω από τις μυστικές κοινωνίες και τον αληθινό σκοπό για τον οποίο γιατί υπάρχουν.
Aleister Crowley – Ξεκίνησε με τα υψηλότερα επίπεδα του Τεκτονισμού και αρχιερέα της “Χρυσής Αυγής”, δήλωσε: «Ένα λευκό αρσενικό παιδί  με τέλεια αθωότητα και  ευφυΐα κάνει το πλέον κατάλληλο θύμα.”
Στις ΗΠΑ  κάθε χρόνο 400.000 παιδιά φέρονται ως αγνοούμενοι.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα 98.000 παιδιά φέρονται ως αγνοούμενοι.

Συγκλονιστικά, η γνωστή ρήση του Aleister Crowley, “Κάνε ό, τι θέλεις”, στην πραγματικότητα προερχόταν από τον Benjamin Franklin. Ο Franklin ήταν ένας αποκρυφιστής, Σατανιστής και επιδιδόταν σε θυσία παιδιού. Ο Franklin εβρίσκετο συχνά μεθυσμένος, σε τελετουργικό οργίων μιας μυστικής κοινωνίας, μεταξύ άλλων, η Λέσχη Hellfire. Εκεί μεθούσαν, έντυναν ιερόδουλες σαν μοναχές και έκαναν όργια σε υπόγειες σπηλιές, που έμοιαζαν με Μαύρες Μάζες (παρόλ’ αυτά “λάτρευαν” τις  ειδωλολατρικές θεοτήτες Βάκχος και Αφροδίτη). Αν και δεν πρευβέβονταν φανερά σατανιστές, το σύνθημα τους Fait ήταν το “ce que vouldras” (Κάνε ό, τι θέλεις) αργότερα χρησιμοποιήθηκε από τον Σατανιστή Aleister Crowley. Η αλήθεια είναι πράγματι περισσότερο κάτι ξένο από ότι η  μυθιστοριογραφία.

Ο Marilyn Manson στο τραγούδι του “Machine Misery” περιέχει τους στίχους όπως, “Πρόκειται να πάμε βόλτα στο αβαείο του Thelema.”  Η Μονή του Thelema ήταν ο ναός του Σατανιστή Aleister Crowley.

Ο Πρόεδρος George H. Bush ήταν παντρεμένος με την κόρη του Aleister Crowley;

Μεγάλη επίδραση άσκησε ο Κρόουλι στην Μετά Ροκ Μουσική και ειδικά τους οπαδούς του που είναι η νεολαία που σαν “πρόβατα” ακολούθησαν το ρεύμα τους…
Μήπως νομίζετε ότι ο Aleister Crowley (γεννημένος Edward Alexander Crowley, 1875-1947) ήταν απλά λίγο τρελός και ανόητος που κανείς δεν πήρε στα σοβαρά;;;  Ξανασκεφτείτε το.
Ο Crowley είχε μεγάλη επιρροή επάνω σύγχρονη ροκ μουσική. Εν αγνοία τους οι περισσότεροι Αμερικανοί, ένα μεγάλο μέρος της “Κολασμένης”  μουσικής που γράφτηκε για να εξιδανικεύσουν και να τραγουδούν οι ευσεβείς οπαδοί του Crowley και του σατανισμό του.
Ο κιθαρίστας Jimmy Page των Zeppelin είναι ένας αφοσιωμένος οπαδός του Σατανιστή, Aleister Crowley, ο οποίος ανακηρύχθηκε ως “The Beast 666»(“το Θηρίο 666”). Ο Aleister Crowley ήταν επίσης 33ης και 97αης Βαθμίδα ΕλευθεροΤέκτων και αναγνωρίζεται ως ο κύριος Σατανιστής του 20ου αιώνα. Το 1971, ο κιθαρίστας Jimmy Page αγόρασε το σπίτι του Boleskine Crowley στις όχθες της Λοχ Νες, όπου ο Crowley ασκούσε κολαστήρια, της σατανική σεξουαλική μαγείας με τελετουργικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων θυσιών. Ο κιθαρίστας Jimmy Page εκτέλεσε όντως με τον Crowley μαγικές τελετές κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους. Το τραγούδι τους “Stairway to Heaven”(“Σκάλα στον Παράδεισο”) φέρει την ένδειξη «May Queen”, το οποίο υποτίθεται ότι το όνομα ήταν από ένα χιδαίο ποίημα γραμμένο από τον Crowley. Ο Page είχε χαραγμένο στο βινύλιο του άλμπουμ των Led Zeppelin III, τη φράση του “διάσημου” Κρόουλι, “Κάνε ό, τι θέλεις. Οι Page και Robert Plant ισχυρίζονται ότι μερικά τραγούδια των Zeppelin προήλθαν μέσω αποκρυφιστικής «αυτόματης γραφής», συμπεριλαμβανομένου του γνωστού τους τραγούδι ” Stairway to Heaven”, (“Σκάλα στον Ουρανό”).
Το εξώφυλλο του άλμπουμ των Sergeant Pepper’s από τους Beatles έδειξε ένα φόντο, σύμφωνα με τομ Ringo Starr, οι άνθρωποι “που μας αρέσουν και θαυμάζουμε” (Hit Parade, Οκτ. 1976, σελ. 14). Ο Paul McCartney είπε στο εξώφυλλο Sergeant Pepper’s , “… Επρόκειτο να έχουμε φωτογραφίες στον τοίχο όλους τους “ήρωες” μας…” (Musician, Special Collectors Edition, – Beatles and Rolling Stones, 1988, p.12). Ένας από τους ‘ήρωες’ των Beatles που περιλαμβάνεταιι στο εξώφυλλο των Sergeant Pepper’s ήταν – ο περίφημος Σατανιστής, Aleister Crowley!
Οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά το 1967, δεν γνώριζαν καν ποιος ήταν Crowley – αλλά οι Beatles ήταν γνωστοί.
Sgt. Pepper   “. . . we were going to have photos on the wall of all our HEROES . . .”

   “Hero” Aleister Crowley is second from left on the top row:

The Beatles apparently took Crowley’s teaching very serious — Beatle John Lennon, in an interview, says the “whole idea of the Beatles” was — Crowley’s infamous “do what thou wilt”:

Οι Beatles προφανώς έλαβαν την διδασκαλία Crowley πολύ σοβαρά – ο Beatle John Lennon, σε συνέντευξή του, λέει ότι η “όλη ιδέα των Beatles” ήταν  του “περίφημου” Κρόουλι “Κάνε ό, τι θέλεις»:

“Η όλη ιδέα των Beatle ήταν να ‘κάνεις ό, τι θέλεις’, σωστά; Για να ληφθεί υπ ‘ευθύνη σας, κάντε ό, τι θέλετε και προσπαθήστε να μην βλάψετε άλλους ανθρώπους, έτσι δεν είναι; DO THOU WILST, εφ’ όσον δεν βλάπτει κάποιον.. ..” (“The Playboy Interviews with John Lennon and Yoko Ono”, by David Sheff and G. Barry Golson, p. 61)

Οι Paul McCartney και John Lennon ήταν σατανιστές επίσης.

Φωτογραφίες προς τα αριστερά: Οι περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν το  Σατανικό σύμβολο που ο John Lennon κάνει στην κάτω δεξιά γωνία! Όμως, λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι το “ok” σημάδι που ο Paul McCartney κάνει στο αριστερό κάτω μέρος είναι επίσης πολύ σατανικό. Το “ok” σημάδι είναι ουσιαστικά τρία εξάρια 6, η κάθε μία από τια τρία κάθετα δάχτυλα σχηματίζουν ένα άτομο “6”. 666!

Ο Crowley είχε μεγάλη επιρροή στην rock & roll. Η International Times ψήφισε τον Crowley ως “οι αφανείς ήρωες της χίπις.” Ένας άνθρωπος που βοήθησε/ διέδωσε το έργο του Κρόουλι μεταξύ των rockers είναι ο avant-garde ταινιών καλλιτέχνης Kenneth Anger. Ισχυρίστηκε ότι οι ταινίες του ήταν εμπνευσμένες από την φιλοσοφία του Κρόουλι και τις αποκάλεσε «οπτικά ξόρκια» και «ξόρκια μετακίνησης”. Ο θυμός θεωρείται από τον Crowley μια μοναδική ιδιοφυία. Ο Mick Jagger των Rolling Stones και ο Jimmy Page των Led Zeppelin τόσο σκοράρησαν soundtracks στις ταινίες του Anger σχετικά με τον Crowley. Δείτε “Led Zeppelin” για

Η φωτογραφία του Crowley εμφανίστηκε στο εξώφυλλο των Beatles’ Sgt. Pepper . Οι Beatles κατέθεσαν ότι οι χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στο άλμπουμ τους ήταν οι “ήρωες” τους.  Ο John Lennon εξήγησε στο περιοδικό Playboy ότι «η όλη ιδέα των Beatle ήταν να κάνει ό, τι θέλει … κάνουμε ό, τι εσύ θέλεις, εφ ‘όσον δεν βλάπτει κάποιον «(Lennon, cited by David Sheff, The Playboy Interviews with John Lennon and Yoko Ono, p. 61). Αυτό ήταν ακριβώς αυτό που δίδαξε ο Crowley.

Ο Ozzy Osbourne Crowley αποκάλεσε τον Crowley το «φαινόμενο της εποχής του» (Circus, 26 Αύγ 1980, σ. 26). Ο Ozzy είχε ακόμη ένα τραγούδι που ονομάζεται” ο κ. Crowley. ” ” Ξεγέλασες όλους τους ανθρώπους με μαγεία / Περίμενες για την πρόσκληση του Σατανά / … κ. Crowley, δεν θα καβαλήσεις το άσπρο άλογό μου … ”

Στο οπισθόφυλλο των Doors 13 άλμπουμ, ο Jim Morrison και τα άλλα μέλη των Doors εμφανίζονται να ποζάρουν με την προτομή του Aleister Crowley.

Ο David Bowie αναφέρεται στον Crowley στο τραγούδι “Κινούμενη άμμος” από το άλμπουμ “The Man Who Sold the World” (ο άνθρωπος που πούλησε τον κόσμο).

Ο Graham Bond νόμιζε ότι ήταν νόθος γιος του Crowley και κατέγραψε άλμπουμ με σατανικά τελετουργικά με το συγκρότημά του, Holy Magick.

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden  Bruce Dickinson, δήλωσε: «… έχουμε αναφερθεί σε πράγματα όπως τα Ταρώ και τις ιδέες των ανθρώπων όπως του Aleister Crowley” (Circus, 31 Αυγούστου του 1984). Το τραγούδι τους “Ο αριθμός του θηρίου», είπε, “666, είναι ο αριθμός του θηρίου / 666, το ένα για σένα και για μένα” καθώς ο Crowley ονομαζόταν το “Θηρίο”.

Ο Daryl Hall του ροκ διδύμου Hall and Oates παραδέχεται ότι ακολουθεί Crowley. “Έμεινα γοητευμένος με τον Aleister Crowley, τον βρετανικό μάγο του δεκάτου ένατου (19ου) αιώνα που μοιράστηκε αυτές τις πεποιθήσεις. … Ήμουν γοητευμένος από αυτόν, διότι η προσωπικότητά του ήταν στα τέλη του δεκάτου ένατου (19ου) αιώνα το ισοδύναμο-ένα άτομο που μεγάλωσε σε μια συμβατικά θρησκευτική οικογένεια που έκανε ό, τι μπορούσε για να αποτροπιέσει τους ανθρώπους γύρω του καθώς και τον εαυτό του»(Rock Lives: Profiles and Interviews, p. 584). Ο Hall διαθέτει ένα υπογεγραμμένο και αριθμημένο αντίγραφο του Crowley “Το Βιβλίο του Θωθ” (σχετικά με έναν Αιγύπτιο θεό).

Sting, πρώην της Αστυνομίας, έχει περάσει πολλές ώρες μελετώντας τα γραπτά του Κρόουλι.

Ο Stiv Bators, τραγουδιστής των The Dead Boys and Lords of the New Church, είχε ένα τραγούδι με τίτλο “Κάνε ότι θέλεις / Αυτός είναι ο νόμος,« μετά από τη φιλοσοφία του Σατανιστή Aleister Crowley. Σε ένα άλλο τραγούδι ο Bators τραγούδησε: “Άκουσα την κατάρα του διαβόλου/ αναγνώρισα το όνομα μου.”

Ο γκουρού των LSD Timothy Leary ήταν ένας ενθουσιώδης του Crowley. Είπε: “ήμουν θαυμαστής του Aleister Crowley. Νομίζω ότι ασκεί πολλά από το έργο που ξεκίνησε πάνω από εκατό χρόνια πριν… Ήταν υπέρ της εξεύρεσης “του εαυτό σου” και «το να κάνεις ό, τι θέλεις θα είναι το σύνολο του νόμου υπό της αγάπης» (κάτω από την αγάπη). Ήταν μια πολύ ισχυρή δήλωση. Λυπάμαι που δεν είναι γύρω μας για να εκτιμήσει τις δόξες που ξεκίνησε ” (Late Night America, Public Broadcasting Network, cited by Hells Bells, Reel to Real Ministries).

Ο Marilyn Manson στο τραγούδι του “Machine Misery” περιέχει τους στίχους, “Πρόκειται να πάμε βόλτα στο αβαείο του Thelema.” Η Μονή του Thelema ήταν ο ναός του Σατανιστή Aleister Crowley.

Αν ποτέ υπήρξε ένας “θεός” που μισεί τον εκφυλισμό, αυτό “ήταν” Aleister Crowley … (;)

A happily heroin-addicted, bisexual Satan worshiper, he asked people to call him “The Beast 666.”  Crowley believed that he was literally the antimessiah of the apocalypse.

During a 1921 ritual, he induced a he-goat to copulate with his mistress, then slit the animal’s throat at the moment of orgasm. —SOURCE

Ο 33ου° βαθμού Μασόνος, Aleister Crowley, θα είχε σίγουρα κάποιες ψήφους στον “πιο κακό άνθρωπο που έζησε ποτέ διαγωνισμό» και θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο του «πατέρα του σύγχρονου σατανισμού”. Η κακό ζωή του Crowley και η στενή σχέση του με τον Τεκτονισμό είναι πολύ γνωστή.Ο ίδιος ο Crowley ήταν τρομερά παρακμιακός. Ένας καλά εθισμένος στην ηρωίνη, λάτρης των αμφιφυλόφιλων του Σατανά , ζήτησε από τους ανθρώπους να τον αποκαλούν “The Beast 666.” Ο Crowley πίστευε ότι ήταν κυριολεκτικά ο Αντι-μεσσίας (Αντίχριστος) της Αποκάλυψης.Κατά τη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Crowley μετέφερε τις δραστηριότητές του στην Αμερική. Ο Τύπος τον ανακήρυξε “ο κάκιστος άνθρωπος στον κόσμο.” Πέρασε επίσης το χρόνο του στην Ιταλία, αλλά εκδιώχθηκε επειδή οι ​​ιταλικές αρχές κατηγόρησαν τους μαθητές του για ανθρωποθυσίες βρεφών σε απόκρυφες τελετουργίες. Σύμφωνα με μια πηγή, ο Crowley κατοικούσε στο Αββαείο του Thelema κοντά στο Cefalu της Σικελίας, και αναβίωνε αρχαίες διονυσιακές τελετές. Κατά τη διάρκεια ενός τελετουργικού το 1921, προκάλεσε έναν τράγο να συνουσιασθεί με την ερωμένη του και μετά έκανε σχισμή στο λαιμό του ζώου τη στιγμή του “οργασμού” (πηγή)

Ένα πολύ δημοφιλές ροκ συγκρότημα σε όλο τον κόσμο είναι το “MINISTRY“, που σχηματίστηκε  από τον Al Jourgensen το 1981. Ο Jourgensen αποσύρθηκε το 2008. Η μουσική του συγκροτήματος είναι εντελώς βλάσφημη κατά την Αγία Γραφή, βλάσφημο για τον Ιησού Χριστό, βλάσφημο για το Άγιο Πνεύμα και βλάσφημο για τον Θεό Πατέρα. Εδώ είναι το αποκρουστικό στους στίχους για το κατάπτυστο τραγούδι τους  ΨΑΛΜΟΣ 69, από τον τίτλο του άλμπουμ, Psalm 69: The Way To Succeed And To Suck Eggs lyrics που λαμβάνονται απευθείας από τα έργα του σκότους, του Aleister Crowley …
PSALM 69, by the band MINISTRY (written by Al Jourgensen)

Για λόγους χυδαιότητας δεν γράφουμε τους βλάσφημους στίχους, μπορείτε όμως να τους βρείτε εδώ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το συγκρότημα επέλεξε “Ψαλμός 69”. Ο ακριβής τίτλος του άλμπουμ έχει ληφθεί από τον Σατανιστή, Aleister Crowley  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ, κεφάλαιο 69. Psalm 69: The Way To Succeed And To Suck Eggs είναι ο τίτλος του κεφαλαίου 69. Βεβαίως, υπάρχει μια καταχώρηση στο Wikipedia που δείχνει ότι ο Aleister Crowley (1875-1947) έκανε αναφορά σε σεξουαλική πράξη …
The number 69 is a very popular sexual term which refers to a specific sex act. I can’t show you the album cover because it is too graphic, but it features a naked women with wings. In the blasphemous song PSALM 69, MINISTRY sings the lyrics, “he wants you to suck on the holy ghost and swallow the sins of man.” The song is about performing oral sex on God. The God-haters go on to sing, “the invisible piss of the holy ghost, comes down like acid rain.” MINISTRY has played in concert with THE GRATEFUL DEAD and BLACK SABBATH.
Ο αριθμός 69 είναι ένα πολύ δημοφιλής σεξουαλικός όρος που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη/ στάση. Το εξώφυλλο του άλμπουμ,  είναι πολύ γραφικό, δείχνει γυμνές γυναίκες με φτερά. Στο βλάσφημο τραγούδι ΨΑΛΜΟΣ 69, οι ΜΙNISTRY τραγουδάνε τους στίχους, “θέλουν να “πιπιλίζεις”  για το Άγιο Πνεύμα και να καταπίνεις τις αμαρτίες του ανθρώπου. ” Το τραγούδι μιλάει για (ανίκουστα βλάσφημο) ” στοματικό έρωτα  με τα Θεία. Ο μισητής θεός πάει για να τραγουδήσει, “τα αόρατα ούρα του Αγίου Πνεύματος, έρχονται κάτω όπως η όξινη βροχή.” Οι MINISTRY έχουν παίξει σε συναυλία με τους Grateful Dead και τους Black Sabbath.
Aleister Crowley was a sexual degenerate, mass child-killer, homosexual, fiend, and enemy of mankind and God. Crowley was known for openly having sex with his wife in front of guests in their home, committing all despicable manner of homosexual sins, biting his lovers with fangs (he filed 2 of his teeth down into sharpened fangs), eating a woman’s excrement during ritual sex, group orgies, and he boasted of being the self-proclaimed… WICKEDEST MAN IN THE WORLD. Even more shocking is that President George H. Bush is married to Aleister Crowley’s daughter. Truth is truly stranger than fiction.
Ο Aleister Crowley ήταν ένας σεξουαλικά εκφυλισμένος, παιδί-δολοφόνος, ομοφυλόφιλος, “δαίμονας” και εχθρός της ανθρωπότητας του Θεού. Ο Crowley ήταν γνωστός για το σεξ με τη γυναίκα του μπροστά σε επισκέπτες στο σπίτι τους, δέσμευε όλες τους απεχθείς τρόπους των ομοφυλοφιλικών αμαρτιών, το δάγκωμα από τους λάτρεις του με κυνόδοντες (αρχειοθέτησε 2 από τα δόντια του κάτω σε ακονισμένα δόντια), έτρωγε τα περιττώματα μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της τελετουργίας σεξ, σε όργια ομάδα, και καυχήθηκε ότι είναι ο αυτοαποκαλούμενος … ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο Πρόεδρος George H. Bush είναι παντρεμένος με την κόρη του Aleister Crowley. Η αλήθεια είναι πραγματικά παράξενη πέρα από τη φαντασία.

Ο Crowley μισούσε τον Θεό με πάθος

Η ακόλουθη επισκόπηση της ζωής του Crowley είναι από το Hungry for Heaven από τον Steve Turner:

“Γεννημένος το 1875, ο Aleister Crowley είχε, όπως και οι Rolling Stones, επαναστατήσει εναντίον μιας ρυθμιζόμενης μικρής πόλης. Είχαν τεθεί σε Leamington, Warwickshire, από γονείς οι οποίοι ήταν μέλη της Αυστηρής αδελφότητας, μια φονταμενταλιστική “χριστιανική” αίρεση. Από μικρή ηλικία ο Aleister ταυτίζεται με τους εχθρούς του Θεού στις  ιστορίες της Βίβλου που είχαν διαβάσει γι ‘αυτόν. Ειδικότερα ο ίδιος ταυτίζεται με τον Αντίχριστο που αναμενόταν σύμφωνα με το βιβλίο της Αποκάλυψης. Το 1898 εντάχθηκε στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής, μια κοινωνία μαγείας.

«Το περισσότερο μέρος της ενήλικης ζωής του Crowley ήταν αφιερωμένη να επιδίδεται στην πίστη του μίσους απένταντι στο Θεό: την εκτέλεση της μαγείας του σεξ, σε εθισμό της ηρωίνης, το όπιο, το χασίς, πεγιότ και την κοκαΐνη, επικαλούμενοι πνεύματα, ακόμα και προσφέροντας τον εαυτό του  στις ρωσικές αρχές για να βοηθήσουν να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό. Έγραψε τόμους βιβλίων που πίστευε πως υπαγορεύτηκαν σε αυτόν από ένα πνεύμα από την αρχαία Αίγυπτο που ονομάζεται Aiwass. “Για την λατρεία μου πάρε κρασί και περίεργα φάρμακα,” του έλεγε το πνεύμα. «Lust, απόλαυσε όλα τα πράγματα της αίσθησης και της “αρπαγής”. Ο φόβος δεν είναι ότι κάθε Θεός θα σου αρνηθεί για αυτό. “…

“Ο Crowley τελείωσε τη ζωή του άρρωστος, εξαρτημένος από την ηρωίνη έχοντας αμφιβολίες για την αξία της εργασίας της ζωής του. Τα τελευταία του λόγια όταν πέρασε σε κώμα την 1η Δεκεμβρίου 1947, ήταν: «Εγώ είμαι μπερδεμένος …» (Steve Turner, Διψασμένοι για τον Ουρανό, σελ. 92,97,98).

Ο πατέρας του Aleister Edward ήταν ιεροκήρυκας Αδελφότητας αλλά είχε κληρονομήσει μια περιουσία από τον πατέρα του. Ο Edward πέθανε όταν ο Άλιστερ ήταν έντεκα και τότε κληρονόμησε την περιουσία. Από αυτή την κληρονομιά, ο Aleister χρηματοδοότησε την σατανική του καριέρα. Ξεκίνησε με το βασανισμό και τη θανάτωση των ζώων στην ηλικία των δώδεκα. Ο Crowley ήταν εξαρτημένος από την ηρωίνη και σεξουαλική διαστροφή. Η Χριστιανική μητέρα του αναφέρονται σε αυτόν ως «Το Θηρίο της Αποκάλυψης του οποίου ο αριθμός είναι 666” και έλεγε ότι ήταν ικανοποιημένος με τον τίτλο. Ήταν πεπεισμένος ότι ήταν η μετενσάρκωση του μάγου Ελιφάς Λεβί, ο οποίος πέθανε το έτος όπου ο Crowley γεννήθηκε. Ο Crowley επίσης πίστευε ότι είχε ζήσει άλλες ζωές, μεταξύ των οποίων ως ο Πάπας Αλέξανδρος VI. Ο Crowley ισχυρίστηκε ότι οι σκοτεινές δυνάμεις του έδωσαν τις λέξεις για να “το βιβλίο του νόμου.” Η πρώτη σύζυγός του, Rose, πέθανε σε ψυχιατρικό άσυλο. Η δεύτερη σύζυγός του, επίσης, τρελάθηκε. ” Πέντε ερωμένες αυτοκτόνησαν και οι παλλακίδες του, κατέληγαν αλκοολικές, τοξικομανείς ή σε ψυχιατρεία” (Hellhounds Διαδρομή τους, σ. 56).

Η φιλοσοφία Crowley ήταν ως εξής (η οποία είναι η ίδια ακριβώς φιλοσοφία του συνόλου των μαγισσών και σατανιστών σήμερα):

“Κάνε ό, τι θέλεις , είναι το σύνολο του νόμου.”

«Lust, απολαμβάνουν όλα τα πράγματα της αίσθησης και της αρπαγής. Ο φόβος δεν είναι ότι κάθε Θεός θα σου αρνηθεί για αυτό. ”

«Εγώ δεν θέλω να υποστηρίζουν ότι τα δόγματα του Ιησού, αυτοί και μόνο αυτοί, έχουν υποβαθμίσει τον κόσμο για την τρέχουσα κατάσταση του. Θεωρώ ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι μόνο η αιτία αλλά το σύμπτωμα της δουλείας ” (Crowley, The World’s Tragedy, p. xxxix).

“Αυτό που αποκαλούν ως θρησκεία τον Χριστιανισμό; τον διάβολο το οποίο τιμούν αποκαλούν Θεό. Αποδέχομαι τους ορισμούς αυτούς, όπως πρέπει να κάνει ένας ποιητής , σαν να μην είναι κατανοητοί της ηλικίας του και είναι ο Θεός τους και η θρησκεία τους, ότι μισώ και θα καταστρέψω ” (Crowley, The World’s Tragedy, p. xxx).

Ο Crowley μελέτησε τον Βουδισμό και τους ινδουιστές γιόγκα, ακολουθώντας τα βήματα της Helena Blavatsky  και έκανε πολλά για να διαδώσει αυτές στη Δύση.

Ο Crowley πέθανε τοξικομανής και σεξουαλικά εκφυλισμένος

In 1922, Crowley published Diary of a Drug Fiend, which was about the use of cocaine.  He described the widespread use of cocaine among Hollywood stars, which he described as “cocaine-crazed sexual lunatics.”

Το 1922, ο Crowley δημοσίευσε  το Ημερολόγιο “Diary of a Drug Fiend“, το οποίο ήταν σχετικά με τη χρήση της κοκαΐνης. Περιέγραψε την εκτεταμένη χρήση κοκαΐνης μεταξύ των σταρ του Χόλιγουντ, το οποίο χαρακτήρισε ως “cocaine-crazed sexual lunatics.”

Όπως σημειώνεται, ο Crowley πέθανε χαμένος στην εξάρτηση από την ηρωίνη και γεμάτος αμφιβολίες. Τα τελευταία του λόγια ήταν: «Είμαι μπερδεμένος …”  ο Crowley λάτρευε τον δαίμονα-θεό Πάνα, ο θεός της σεξουαλικότητας και της λαγνείας. Ο “Ύμνος στον Πάνα” διαβάστηκε στην κηδεία του: “I rave and I rape and I rip and I rend/ Everlasting world without end! «Εγώ παραληρώ  και εγώ βιάζω και εγώ ##σκίζομαι και εγώ ενοικιάζω/ σε έναν Αιώνιο κόσμο δίχως τέλος!”

(Πρώτη ελεύθερη μετάφραση εις την ελληνικήν ακαι επίσημη δημοσίευση της μετεφρασμένηυτής έκδοσης του άρθρου aπό την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ GENESIS{XGRT.gr} )

Πηγές: (περισσότερα) JIAS, http://www.xgrt.gr

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s