Απόψεις, Αποκαλύψεις, Αδελφότητες/Αιρέσεις, Αντίχριστος, Ανθρωπολογία, Διάφορα, Δικαιώματα, Επιστήμη, Εγκληματικότητα, Ελλάδα & Εχθροί, Ζωή & Υγεία, Θρησκείες, Θεωρίες, Λέσχη Bilderberg, Μαρτυρίες, Παγκοσμιοποίηση, Πνευματικά Άρθρα, Συνωμοσιολογίες, Συνεντεύξεις, Σιωνισμός-Μασωνία, Τεκτονισμός, Υποταγή Συνειδήσεων, RFID/ Microchips/ Έλεγχος

Rainman ή Ariman;

Ανοιχτά διάσημοι τραγουδιστές παραδέχονται οτι πούλησαν την ψυχή τους στον «Διάολο» με αντάλαγμα μια λαμπρή καριέρα…
oeaf.blogspot.com
Πληροφορίες και Σχόλια από  xgrt
Άριμαν αποκαλείται διαφορετικά ο εωσφόρος (διάβολος).
Ο Άριμαν είναι ο εμπνευστής του πιο ακραίου είδους «επιστημονικού» υλισμού: του δόγματος, το οποίο πρεσβεύει πως δεν υπάρχει πνεύμα ή ψυχή στον κόσμο, πως η ίδια η ζωή δεν είναι ζωντανή πάρα ένα σύμπλεγμα μηχανικών διαδικασιών, πως η πραγματικότητα είναι μόνο ποσοτική και ακόμη πως ο εσωτερικός κόσμος του ανθρώπου δεν είναι παρά ένας συνδυασμός υλικών δυνάμεων. Όλα υλικά, όλα υλισμός (τρανό πράδειγμα στους δύσκολους καιρούς όλη η ψεύτικλη χλυδή με τα αμέτρητα ΙΧ με φιμέ τζάμια, ακριβές λαμαρίνες, ακριβά σπίτια όπως τα πιόνια οι πολιτικοί μας που ούτε η οικον. κρίση δεν τους αγγίζει {τους τάξαν καλά για να παίξουν το ρόλο τους}, νεαρές κοπέλες έως γυναίκες ξεπουλημένες στο βωμό μιας λανθάνουσας εγωκεντρικής και «φθίνουσας ανάδειξης» ξεπουλώντας ή επιδεικνύοντας το κορμί τους για να κάτσουν στη θέση συνοδηγού σε κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο ή να βγουν έξω κλπ σαχλαμαρίστικα τέτοια..). Κάπως έτσι ο Άριμαν προωθεί το ψέμα ότι ο άνθρωπος είναι το ζώο του Δαρβινισμού (πιπίλα της «επιστήμης» μόνο και μόνο να πάει κόντρα σε κάθε έννοια «Θεός» κυρίως τη Χριστιανική Ορθόδοξη, μέσα από ελεγχόμενους «κύκλους») και των παρόμοιων θεωριών, διότι θέλει ο άνθρωπος να ζει ενστικτωδώς ασυνείδητα ως ένα μη – εξατομικευμένο, παρορμητικό ζωώδες ον (βλ. ασυδοσία πορνείας και υπερ-εκφυλισμού στις «σχέσεις» και της σημερινής νεολαίας βλ. περισσότερες κοριτσοπαρέες και πως κυκλοφορούν, μόνο ταμπέλα δεν φοράνε, βλ. και τις αυτοαποκαλούμενες «celebrities» όρος της ελεγχόμενης «ελιτ»), μέρος της παγκοσμιοποιημένης «κοινωνίας» μας και ενός δήθεν «προοδευτικού» άλλοτε αμερικάνικου προτύπου υπερ-ελευθερίας δίχως όρια… και μοναδικό σκοπό τη διάλυση της βασικής και αρχετυπικής έννοιας του «οικογενειακού δεσμού» και των χριστών ηθών..
Σκοπός του Άριμαν είναινα εξαλείψει κάθε ίχνος ελεύθερης, εξατομικευμένης ανθρώπινης συνειδητότητας, να μην είναι αυτόνομος ο άνθρωπος αλλά πάραυτα μέρος ενός είδους «ψευδοανθρώπινου γένους» και ταυτόχρονα απόλυτα «έξυπνο», βιομηχανοποιημένο, μηχανικό και απόλυτα γήινο ζώο.. ένα ανθρωποειδές. Εμπνευστής και του αμοραλιστικού και αθεϊστικού υλισμού. Αμοραλιστής είναι ο ανήθικος, αυτός δηλαδή που απορρίπτει και δεν αναγνωρίζει τις ηθικές αξίες, ενώ επίσης μετά από μία παράνομη πράξη, δεν αισθάνεται τύψεις. Σκοπός του Θεού όμως είναι το ανθρώπινο γένος να εξελίξει τη συνειδητότητά του ώστε να αποκτήσει μια πνευματική ελευθερία και ατομικότητα (όχι ατομισμό αλλά με την έννοια της μοναδικότητας) που του αρμόζει.
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s