Chemtrails, HAARP, Αποκαλύψεις, Διάφορα, Επιστήμη, Εγκληματικότητα, Ειδήσεις, Ελλάδα, Ελλάδα & Εχθροί, Λέσχη Bilderberg, Παγκοσμιοποίηση, Πειράματα, Πολιτικά, Συνωμοσιολογίες, Υποταγή Συνειδήσεων

Έλληνας πιλότος «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες» Βίντεο

Βίντεο: Έλληνας πιλότος «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά!

Βίντεο: Έλληνας πιλότος «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας…

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/138137/vinteo-ellinas-pilotos-sas-psekazoyme-san-katsarides

Ακολουθούν σχόλια από την Xgrt.gr (genesisxresearch)

ΝΑΤΟϊκά αεροσκάφη λευκά χωρίς διακριτικά και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ αεροψεκάζουν πάνω απ’ τον ελληνικό εναέριο χώρο όλους τους πολίτες, την πόλη. Τα εισπνέουμε με κίνδυνο της υγείας μας! Περιέχουν νιτροζεμίνες, φορμαϊλέδη, νικέλιο, απεμπλουτισμένο ουράνιο, βάριο, υδράργυρο.

Αναλυτικά:

Nιτροζεμίνες:

Ο κίνδυνος από την χρήση νιτρώδους νατρίου έγκειται στο ότι πιθανόν προκαλεί καρκίνο, το όφελος στο ότι προστατεύει αποτελεσματικά τα επεξεργασμένα κρέατα  από το πιο θανατηφόρο από όλα τα δηλητήρια, την μικροβιακή τοξίνη butilism , η οποία είναι υπεύθυνη για μια ειδική θανατηφόρα μορφή τροφικής δηλητηρίασης, γνωστή ως αλλαντίαση

Η επικινδυνότητά του, ως καρκινογόνου.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι στο ανθρώπινο στομάχι, κατά την διάρκεια της πέψης, το νιτρώδες νάτριο μπορεί να μετατρέψει μερικά από τα μεταβολικά προϊόντα των πρωτεϊνών σε μια κατηγορία ενώσεων γνωστών ως νιτροζαμίνες. Οι νιτροζαμίνες κατατάσσονται μεταξύ των πιο ισχυρών καρκινογόνων ουσιών. Έχει αποδειχθεί πειραματικά ότι προκαλούν καρκίνο σε κάθε είδος πειραματόζωου που δοκιμάσθηκαν.

Η διαδικασία μετατροπής του νιτρώδους νατρίου σε νιτροζαμίνες ακολουθεί τρία στάδια:

  • διάσταση του νιτρώδους νατρίου στο νερό σε νιτρώδη ιόντα:
NaNO2 Na+  NO2
  • αντίδραση των νιτρωδών ανιόντων με το υδροχλωρικό οξύ του στομάχου προς σχηματισμό νιτρώδους οξέος:
NO2–   +  HCl HNO2    +   Cl
  •  τέλος, αντίδραση του σχηματισθέντος νιτρώδους οξέος με αμίνες (όμοιες με αυτές που προκύπτουν από την υδρόλυση των πρωτεϊνών) προς σχηματισμό νιτροζαμινών. Για παράδειγμα, αντιδρώντας με την διμεθυλαμίνη στο εργαστήριο σχηματίζει την Ν-νιτροζοδιμεθυλαμίνη : 

HNO+ CH3NHCH3
Ν-νιτροζοδιμεθυλαμίνη

Εάν το νιτρώδες νάτριο, στις ποσότητες των χρησιμοποιουμένων προσθέτων, παράγει νιτροζαμίνες στο ανθρώπινο στομάχι και αν αυτές οι νιτροζαμίνες ( εάν όντως σχηματίζονται στο πεπτικό μας σύστημα) αυξάνουν τον κίνδυνο καρκινογένεσης, είναι προς το παρόν αβέβαιο.

Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, βέβαια, ότι και οι αμφιβολίες μόνο περί της καρκινογόνου δράσης του νιτρώδους νατρίου θα έπρεπε να είναι αρκετά ισχυρό στοιχείο για την απαγόρευσή του ως προσθέτου. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι υποψίες για καρκινογένεση συμβαδίζουν με πολύ συγκεκριμένα και καθόλου αβέβαια οφέλη.

Τα οφέλη του, ως συντηρητικού

Το νιτρώδες νάτριο είναι πολύ αποτελεσματικό στην παρεμπόδιση της ανάπτυξης ενός μικροοργανισμού γνωστού ως Clostridium botulinum, του οποίου η τοξίνη προκαλεί την αλλαντίαση ,θανατηφόρα δηλητηρίαση. Με άλλα λόγια, η αφαίρεση του νιτρώδους νατρίου από τα τρόφιμα μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου και αυξάνει τον κίνδυνο της αλλαντίασης.

Η ειρωνεία της φύσης

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα διφορούμενο θέμα σχετικό με το νιτρώδες νάτριο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την αποτίμηση της αξίας του ως συντηρητικού.

Η ειρωνεία είναι ότι, και αν αφαιρούσαμε τελείως το νιτρώδες νάτριο και τα άλλα νιτρώδη άλατα που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα στα τρόφιμα, δεν θα αφαιρούσαμε τον εν δυνάμει κίνδυνο των νιτρωδών στο σώμα μας. Μόνο γύρο στο ένα τρίτο των νιτρωδών στο σώμα μας προέρχεται από τα πρόσθετα. Τα άλλα δύο τρίτα είναι αποτέλεσμα της δράσης βακτηρίων που ζουν φυσιολογικά στο στόμα και στο πεπτικό μας σύστημα.

ΠΗΓΗ

Φορμαϊλέδη:     –

Νικέλιο:

To Ni είναι αργυρόλευκο και κάτω από τους 385 βαθμούς ελαφρώς μαγνητικό μέταλλο. Είναι σκληρό όπως ο σίδηρος ή και σκληρότερο. Επίσης είναι ελατό, ανθεκτικότερο του σιδήρου και αμετάβλητο στον αέρα ως συμπαγές. Στιλβωμένο αποκτά ισχυρή λάμψη. Διαλύεται στο νιτρικό οξύ, ενώ στο υδροχλωρικό οξύ διαλύεται αργά και «εν βρασμώ». Δεν αντιδρά με τα αλκάλια. Επειδή σε λεπτό διαμερισμό διαλύει το υδρογόνο σε ποσοστό 17 φορές τον όγκο του, χρησιμοποιείται ευρύτατα ως καταλύτης υδρογόνωσης των ελαίων στη παρασκευή λιπών…

ΠΗΓΗ

Απεμπλουτισμένο Ουράνιο:

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο χρησιμοποιείται σε εμπρηστικά βλήματα.

ΠΗΓΗ

Βάριο:

Στην κατάσταση καθαρού μετάλλου, έχει το χρώμα του αργύρου, είναι κάπως σκληρότερο από τον μόλυβδο, ευήλατο και σφυρήλατο. Με σημείο τήξης 850 C° και σε υγρασία, καίγεται με φλόγα κιτρινοπράσινη πολύ λαμπερή. Δε συναντάται ελεύθερο στη φύση, αλλά μόνο στα άλατά του. Το βάριο είναι μέταλλο πολύ δραστικό.

ΠΗΓΗ

Υδράργυρος:

Ο υδράργυρος ανήκει στα στοιχεία μετάπτωσης στον περιοδικό πίνακα. Είναι ένα ισχυρό δηλητήριο.Είναι το μόνο μέταλλο που απαντάται σε υγρή μορφή. Απαντάται στον οργανισμό σε πολύ μικρές ποσότητες. Όταν ανευρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες επηρεάζει τον εγκέφαλο[1]. Υδράργυρος χρησιμοποιείται στα ιατρικά θερμόμετρα, σε ορισμένα όργανα, όπως το βαρόμετρο, στους λαμπτήρες φθορισμού και σε άλλα αντικείμενα.

ΠΗΓΗ

Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε μερικές πληροφορίες για τα κύρια χημικά στοιχεία αλλά και τις κυριότερες ιδιότητες αυτών των συστατικών/ ενώσεων όπου εισπνέουμε κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα (αλλά και οι αλλοδαποί στον υπόλοιπο κόσμο). Μήπως είναι μέρος του ύπουλου σχεδίου Agenda 21 ???

Με αυτό τον τρόπο εκτελείται μέρος των σχεδίων της Νέας Τάξης όπως ενίσχυση των φαρμακοβιομηχανιών Rothchild & Rockfeler καθώς και να μείνουν 500.000.000 άνθρωποι στη Γη…

Επιπτώσεις; Καρκίνος, νευρικές παθήσεις, καταστολή και άλλα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ…

Δεκάδες αεροπλάνα και “χημικές ουρές” στον ουρανό των Ιωαννίνων

||SOS|| Chemtrails on April in Greece and all over the world!! ||SOS

Δηλητηριάστηκε… ο πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI

Georgia Guidestones: Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας;

O OMΠΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Chemtrails Απρίλιος 2012 Ελλάδα και εξωτερικό!! Σχέδιο εξόντωσης ||SOS||

Glitches in the Sky Matrix – Caught on Camera

Η Μασονία παραδέχεται το Σχέδιο Εξόντωσης των Λαών

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση

Μας ψεκάζουν; Φυσικά!

Νέα Τάξη Πραγμάτων – Κάλεσμα Αφύπνισης (Αναδημοσίευση)

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s