Προκαλούν οι Αλβανοί: Εκδήλωση «Τσάμηδων» στα Τίρανα με το σύνθημα «Αγαπώ την Τσαμουριά»

Προκαλούν οι Αλβανοί: Εκδήλωση «Τσάμηδων» στα Τίρανα με το σύνθημα «Αγαπώ την Τσαμουριά»

Στην πρωτεύουσα της Αλβανίας,Τίρανα, άρχισαν χθες εορταστικές εκδηλώσεις για την ‘εβδομάδα πολιτισμού και ιστορίας των Τσάμηδων’ με το σύνθημα ‘αγαπώ την Τσαμουριά’. Σημαιοστολίστηκε η λεωφόρος «Μαρτύρων του Έθνους»/ Bulevardi ‘Dëshmorët e Kombit’ και ο σημαιοστολισμός θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα με σημαίες που γράφουν “ I Love Chameria” καθώς και την αλβανική σημαία. Μέσα στις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά την «εβδομάδα Πολιτισμού και Ιστορίας των Τσάμηδων» συμπεριλαμβάνονται υπαίθριες εκδηλώσεις σε κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσας και άλλων πόλεων της χώρας.


Έτσι, σε έξι σημεία των Τιράνων να παρουσιαστεί κινηματογραφικό υλικό, τεκμήρια και αφηγήσεις των επιζησάντων από την γενοκτονία καθώς και η παραδοσιακή μουσική των τσάμηδων.
Κεντρικός ομιλητής των εκδηλώσεων είναι ο πρόεδρος του κόμματος των αλβανοτσάμηδων – PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

About genesisxresearch

ΜΗ κυβερνητική ομάδα, ΜΗ κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό την περισυλλογή, καταγραφή και μελέτη φαινομένων που λαμβάνουν καθημερινά χώρα γύρω μας, σε άλλα επίπεδα αντίληψης, τα οποία ο περισσότερος κόσμος αγνοοεί!

Posted on Ιουνίου 28, 2012, in Αποκαλύψεις, Αντι-Ρατσισμός, Εγκληματικότητα, Ειδήσεις, Ελλάδα, Ελλάδα & Εχθροί, Πολιτικά, Συνωμοσιολογίες and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: