Σκέψεις: Ο Σκοταδισμός στην σύγχρονη εποχή!

Ο Σκοταδισμός μέσα από τους «κόλπους» της έβδομης τέχνης έχει γίνει μάστιγα! Η μανία-αρρώστια του βαμπιρισμού και του νεκρόσιμου αιμοβόρου-αιμοσταγούς «κινήματος» δεν είναι τυχαία σε τέτοιους καιρούς!
Η διαφθορά έγινε κομμάτι του Δυτικού κόσμου και δυστυχώς & της Ελλάδος, μια «πλήση εγκεφάλου» στο όνομα της αισχατολογίας, της αμορφοσύνης, της γελοιότητας & της υποδούλωσης.. Το να είσαι Πιστός με τον δικό σου τρόπο & όχι με το «ψεύτο-κυριακάτικο τρόπο» ή το να κάνεις εμφανές Αυτήν (Πίστη) & η αληθινή ευγένεια, θεωρείται γελοίο, παλαιομοδίτικο, γραφικό!
Μόνο η π@ρνεία, η διαφθορά, το βρώμικο χρήμα και ο εαυτούλης του ανθρώπου έχουν πέραση & ανοχή, γι’ αυτό και οδεύουμε σε αίσχατους καιρούς.. στάσου, σκέψου… δεν χρειάζεται να το δεις μονάχα θρησκευτικά για να το καταλάβεις.. μέχρι και αλλόθρησκοι το αντιλαμβάνοντε! Τι κάνουμε; Τι κάνει ο καθένας από εμάς; Να προσπαθούμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους, μόνο τότε θα έχουμε καλή πορεία, είτε ως σύνολο είτε ως Δημιούργημα Εκείνου.
https://i1.wp.com/3.bp.blogspot.com/-qzLiPQBIiJE/UENI28VbOeI/AAAAAAAASmI/ZMCHTdIvl0c/s1600/2d.jpg
Καλό μεσημέρι!

Γράφει: Ο Παναγιώτης Θ. έχει σπουδάσει Graphic Design/ Web design/ Illustration και τον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με την Μεταφυσική και γενικά τον Κόσμο του Αγνώστου. Είναι ιδρυτής & μέλος της Ελληνικής Ερευνητικής Ομάδας Μεταφυσικής GENESIS από το 2001.

About genesisxresearch

ΜΗ κυβερνητική ομάδα, ΜΗ κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό την περισυλλογή, καταγραφή και μελέτη φαινομένων που λαμβάνουν καθημερινά χώρα γύρω μας, σε άλλα επίπεδα αντίληψης, τα οποία ο περισσότερος κόσμος αγνοοεί!

Posted on Δεκεμβρίου 6, 2012, in Σκέψεις and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: