Σκέψεις

Σκέψεις: Ο Σκοταδισμός στην σύγχρονη εποχή!

Ο Σκοταδισμός μέσα από τους «κόλπους» της έβδομης τέχνης έχει γίνει μάστιγα! Η μανία-αρρώστια του βαμπιρισμού και του νεκρόσιμου αιμοβόρου-αιμοσταγούς «κινήματος» δεν είναι τυχαία σε τέτοιους καιρούς!
Η διαφθορά έγινε κομμάτι του Δυτικού κόσμου και δυστυχώς & της Ελλάδος, μια «πλήση εγκεφάλου» στο όνομα της αισχατολογίας, της αμορφοσύνης, της γελοιότητας & της υποδούλωσης.. Το να είσαι Πιστός με τον δικό σου τρόπο & όχι με το «ψεύτο-κυριακάτικο τρόπο» ή το να κάνεις εμφανές Αυτήν (Πίστη) & η αληθινή ευγένεια, θεωρείται γελοίο, παλαιομοδίτικο, γραφικό!
Μόνο η π@ρνεία, η διαφθορά, το βρώμικο χρήμα και ο εαυτούλης του ανθρώπου έχουν πέραση & ανοχή, γι’ αυτό και οδεύουμε σε αίσχατους καιρούς.. στάσου, σκέψου… δεν χρειάζεται να το δεις μονάχα θρησκευτικά για να το καταλάβεις.. μέχρι και αλλόθρησκοι το αντιλαμβάνοντε! Τι κάνουμε; Τι κάνει ο καθένας από εμάς; Να προσπαθούμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους, μόνο τότε θα έχουμε καλή πορεία, είτε ως σύνολο είτε ως Δημιούργημα Εκείνου.
https://i2.wp.com/3.bp.blogspot.com/-qzLiPQBIiJE/UENI28VbOeI/AAAAAAAASmI/ZMCHTdIvl0c/s1600/2d.jpg
Καλό μεσημέρι!

Γράφει: Ο Παναγιώτης Θ. έχει σπουδάσει Graphic Design/ Web design/ Illustration και τον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με την Μεταφυσική και γενικά τον Κόσμο του Αγνώστου. Είναι ιδρυτής & μέλος της Ελληνικής Ερευνητικής Ομάδας Μεταφυσικής GENESIS από το 2001.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s