Βιολογία, Διάφορα, Εξωγήϊνοι, Παράξενα, Πειράματα, Πλάσματα

Ψάρεψαν εξωγήινο πλάσμα

πλασμα, απιστευτο, ντοκουμεντο, εξωγηινο

Οι ψαράδες πίστευαν πως έπιασαν ένα μεγάλο ψάρι, διότι το δίχτυ τους φάνηκε κάπως βαρύ. Ολοι μαζί προσπάθησαν το ανεβάσουν αλλά μόλις το αντίκρυσαν έπαθαν τέτοιο σοκ που το ξαναπέταξαν στην θάλασσα.

Ήταν ένα εξωγήινο πλασμα, κάτι ανάμεσα σε βάτραχο και γοργόνα. Στο βίντεο που ακολουθεί το εξωγήινο πλάσμα είναι ανεξήγητο και διακρίνεις όμως καθαρά ένα ανθρώπινο χέρι. Κατά πόσο το βίντεο είναι αληθινό ή όχι δεν γνωρίζουμε, όμως σίγουρα η εικόνα σοκάρει. Δείτε το βίντεο με τους άνδρες να ψαρεύουν από τη θάλασσα ένα εξωγήινο πλάσμα:

 ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ: http://amanpoiare.blogspot.gr/

ΠΗΓΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: http://psixikafenomena.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες στο www.xgrt.gr

Advertisements

4 σκέψεις σχετικά με το “Ψάρεψαν εξωγήινο πλάσμα”

  1. Πού το είδατε το εξωγήινο πλάσμα αδέρφια; ‘Ενα ανθρώπινα χέρι φάνηκε, αλλά τίποτε άλλο. Θα μπορούσε να ήταν ένα πτώμα πλιγμένου ή το χέρι να ανήκε σε κάποιον από τους ψαράδες στο βάθος. Γιατί έχετε τόση φαντασία;

  2. Heliotypon σου προτείνουμε να είσαι πιο προσεκτικός όταν διαβάζεις ένα άρθρο!
    Το άρθρο αποτελεί ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, δεν είναι δικό μας το άρθρο, είναι ΑΝΑδημοσιευμένο!

    Κάτω κάτω λέει: «ΠΗΓΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: http://psixikafenomena.blogspot.gr/»

    Ευχαριστούμε για την άποψη σου!

  3. Μα αυτοί που έγραψαν το πρωτότυπο πίστεψαν ότι πρόκειται περί εξωγήινου πλάσματος, αλλά και εσείς που το αναδημοσιεύετε, κατά κάποιον τρόπο, πιστεύετε πως υπάρχουν πιθανότητες αυτό να είναι αλήθεια. Κυκλοφορούν τόσα παραμύθια στον κόσμο, που προβάλλονται ως αλήθειες, που μπορούν να τρελλάνουν άνθρωπο. Με πρώτα και καλλίτερα τα θρησκευτικά παραμύθια! Η παρατήρηση αυτή σχετίζεται με τις δικές σας θέσεις περί θρησκείας και δη της λεγόμενης «ορθοδοξίας» (δηλ. οι δικές μας θέσεις είναι οι ορθές και των άλλων για πέταμα). Μεγάλο το θέμα και δεν εξαντλείται σε ένα σχόλιο, αλλά καιρός είναι να μην πιστεύουμε σε ό,τι μας λένε οι εξουσιαστές του θρησκευτικού, ανά τους αιώνες, κατεστημένου, το οποίο με τόσα φρικιαστικά εγκλήματα και ανθρώπινη δυστυχία βαρύνεται!

  4. Εμείς αναδημοσιεύουμε, ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα όπως κι εσείς αγαπητέ! Έχετε δίκιο, υπήρξαν πάμπολα φρικιαστικά-εγκλήματα εις βάρος των Ορθοδόξων Χριστιανών και της Ορθοδοξίας ολόκληρης! Ευχαριστούμε για τους προβληματισμούς σας!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s