Αεροναυτική, Επιστήμη, Ειδήσεις, Εξοπλισμός, Θεωρίες, Ιστορία, Μυστήρια του Κόσμου, Παράξενα, Παράξενα Φαινόμενα, Πειράματα, Ταξίδια ή Εξερευνητές, Τεχνολογία, Υπερβατικές Εμπειρίες, Φυσικά φαινόμενα, Χρονοταξιδώτες, Χαμένοι Πολιτισμοί

Παράξενη εξαφάνιση αεροπλάνου στο παρελθόν: προσγειώθηκε μετά από 35 χρόνια!

Παράξενη εξαφάνιση αεροπλάνου στο παρελθόν: προσγειώθηκε μετά από 35 χρόνια!

Όλη αυτή η ιστορία με το χαμμένο αεροπλάνο των μαλαισιακών αερογραμμών θυμίζει την ιστορία ενός αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.

Το γεγονός είχε προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση,όπως τώρα το μαλαισιανό αεροπλάνο.Μάταια όμως,το έψαχναν.Όλες οι έρευνες για την ανεύρεσή του απέβησαν άκαρπες και κάποια στιγμή σταμάτησαν κλείνοντας το φάκελο της υπόθεσης με το αεροσκάφος να θεωρείται οριστικά χαμμένο στα κρύα νερά του Ατλαντικού.

Όμως ,ακριβώς 35 χρόνια αργότερα , στις 12 Οκτωβρίου του 1980 συνέβει κάτι το εκπληκτικό:το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου!

Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τα δυτικά ΜΜΕ,όμως το μετέδοσαν τα ινδονησιακά νέα.

Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια το αεροπλάνο;Μήπως είχε πέσει μέσα σε μια χρονοδίνη που το εκτόξευσε στο μέλλον;Μήπως συνέβει το ίδιο και με το μαλαισιανό αεροπλάνο;

ΠΗΓΗ: http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2014/03/Paraksenh-eksafanish-aeroplanou-sto-parelthon-prosgeiwthhke-meta-apo-35-xronia.html#.U3HL4Chwbvp

Advertisements

4 σκέψεις σχετικά με το “Παράξενη εξαφάνιση αεροπλάνου στο παρελθόν: προσγειώθηκε μετά από 35 χρόνια!”

  1. Εάν το άρθρο αναφέρεται στο βίντεο που βλέπουμε είτε το βίντεο είναι λάθος, είτε το άρθρο είναι ψεύτικο. Το αεροσκάφος του βίντεο είναι μεταγενέστερο και του 1980, πολύ δε περισσότερο του 1945. Επίσης τα επίγεια συστήματα ασφαλείας που φαίνονται αφορούν την δεκαετία του 90 και μετά. Καλό λοιπόν είναι να διευκρινιστεί τι ακριβώς γίνεται εδώ..

  2. Αγαπητέ Ευστράτιε καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για το εύλογο και σωστό σχόλιο σου, χαιρόμαστε που θέτεις λογικά επιχειρήματα και ερωτήσεις!

    Φαντάζομαι πως τα πλάνα από βίντεο είναι πλάνα αρχείου γενικώς από αεροσκάφη (το βίντεο ήταν από την πηγή που το αναδημοσιεύσαμε όπως και όλο το άρθρο)!

    Επέτρεψε μου να προσθέσω το ερώτημα, «Τι έγινε με το πλήρωμα;» κάτι το οποίο δεν αναφέρεται καθόλου!

    Εύχομαι να βρεθεί κάποιος να μας δώσει κάποια περαιτέρω στοιχεία!!

  3. Ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολίου και για την απάντησή σας. Πράγματι, το θέμα του πληρώματος δεν το σκέφτηκα, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας έλεγαν από πρώτο χέρι τι τους συνέβη. Ποιος ξέρει? Μπορεί «κάποιοι» να μην ήθελαν να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες….Και τους φυγάδευσαν προς άγνωστο κατεύθυνση….

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s