Αεροναυτική, Εξωγήϊνοι, Θεωρίες, Ουφολογία

Tα τρια Ufos που πλησιάζουν προς Τη Γη – Σενάρια για τις 21/ 2012

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράβτα, τρία αστρικά battleships αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012, χωρίς να είναι γνωστές -φυσικά- οι προθέσεις τους.

Η ημερομηνία συμπίπτει, με τις 21/12/2012, που, όπως αναφέρουν κάποιοι μπορεί να έρθει το “τέλος του κόσμου”

Με βάση το δημοσίευμα, η NASA, έχει εντοπίσει τα διαστημόπλοια των εξωγήϊνων, το ένα εκ των οποίων λέγεται ότι έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!), ενώ τα άλλα δύο είναι μικρότερα.

Προς το παρόν, βρίσκονται σε τροχιά κοντά στον Πλούτωνα, ενώ υπάρχει ένας παρασκηνιακός “πόλεμος”, για τους λόγους, που δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο.

Όπως τονίζει η Πράβντα, η SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους, υπογραμμίζοντας ότι τα battleships θα γίνουν ορατά το, μόλις φθάσουν στον πλανήτη Άρη!

Πηγή: Liako.gr

2 thoughts on “Tα τρια Ufos που πλησιάζουν προς Τη Γη – Σενάρια για τις 21/ 2012”

  1. Μία ακόμη θεωρία απο τις πολλές που μας κατακλύζουν επι δεκαετίες. Μην είναι άραγε τυχαίο οτι τέτοια θέματα εμφανίζονται όταν η κοινωνικοοικονομική κατάσταση ΄στην παγκόσμια κοινότητα είναι σε κρίση? Με άλλα λόγια ρίχνονται στην δημοσιότητα τέτοια θέματα για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Εκτός και εάν τα δούμε σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην τραγικότητα της καθημερινότητας, οπότε προσυπογράφω.

  2. Σίγουρα, πάμπολες θεωρίες ακούγονταν επί χρόνια ή δεκαετίες όπως π.χ η “Συντέλεια” του 2000. Τελικά, όχι μόνο συντέλεια δεν έγινε αλλά χάθηκαν άδικα όλοι όσοι ανήκαν σε ορισμένες αιρετικές σέκτες, με σκοπό να αυτοκτονήσουν λίγα λεπτά πρωτού μπει η 2η χιλιετία όπως και έκαναν..! Το 2012 είναι πάρα πολύ κοντά! Εδώ θα είμαστε να το διαπιστώσουμε! Θα συμφωνήσουμε με το σχόλιο σας αγαπητέ επισκέπτη καθώς η κατάσταση σε Ελλάδα αλλά και σε οικουμενική εμβέλεια είναι …τραγικά υποκινούμενη. Μέσα στο χρονικό διάστημα που διανύουμε, έχουμε να δούμε πολλά ακόμη! “Έρχονται εξωγήϊνα σκάφη, ετοιμάστε τον ΟΗΕ..”! Έτσι ξαφνικά ένα πρωϊ τα εντόπισαν και δημιουργούν ‘διπλωμάτες’ για τους “εξωγήϊνους επισκέπτες”? Κάτι ετοιμάζουν πίσω από όλο αυτό!

    Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!

    Φιλικά,
    Ο συντονιστής της Ομάδας “ΓΕΝΕΣΙΣ”

Leave a comment