ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Με την πρόσβαση στο “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena” (https://genesisxresearch.wordpress.com), αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν.

Αν δεν αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena”.
Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο,όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους
σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο
πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα άρθρο συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει.

Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, το “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena” δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

ΠΡΟΣΟΧΉ:

Πριν υποβάλλετε οποιοδήποτε σχόλιο, είναι υποχρεωτική η χρήση του πραγματικού ονοματεπωνύμου σας και τα “greeklish” απαγορεύονται ρητώς.

Αποποίηση ευθυνών

Το «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena» είναι ένα ιστολόγιο (εις την βαρβαρικήν blog)  και ιστοσελίδα (website) και επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ατόμων και των ομάδων που πιθανόν αναπτύσσουν μια πολιτισμένη συζήτηση, μέσω σχολίων κάτω από κάθε αναδημοσιευμένο ή μη, άρθρο. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η “Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena” δεν μπορεί να εγγυηθεί, από καμιά άποψη, την εγκυρότητα των πληροφοριών που βρίσκονται εδώ. Επομένως, παρακαλούμε να λάβετε
υπόψιν ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται εδώ δεν έχουν αναθεωρηθεί απαραιτήτως από επαγγελματίες με την απαραίτητη πείρα να παρέχουν σε σας πλήρεις, εξακριβωμένες ή αξιόπιστες πληροφορίες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρείτε πολύτιμες και εξακριβωμένες πληροφορίες στην «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena», εντούτοις παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας, ότι η «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena» δεν μπορεί να εγγυηθεί, από καμιά άποψη, την εγκυρότητα των πληροφοριών που βρίσκονται εδώ.” Αυτές μπορεί πρόσφατα
να είχαν αλλάξει, βανδαλιστεί ή μεταβληθεί από κάποιον, η άποψη του οποίου δεν αντιστοιχεί με την κατάσταση της γνώσης στην ιδιαίτερη περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Ουδείς εκ των συντακτών, των διαχειριστών, χειριστών ή οποιοσδήποτε άλλοσδήποτε
που συνδέεται με τη «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena», με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να είναι αρμόδιος για την εμφάνιση οποιoνδήποτε ανακριβών ή δυσφημιστικών πληροφοριών ή για τη χρήση των πληροφοριών που
περιλαμβάνονται ή που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας.”

Καμία επακόλουθη ζημία δεν μπορεί να καταλογισθεί στην «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena», δεδομένου ότι είναι ελεύθερα αναπτυσσόμενη εθελοντική ένωση ατόμων για να δημιουργήσουν διάφορους εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και ενημερωτικούς πόρους ανοιχτού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Αυτές οι πληροφορίες δίνονται σε σας δωρεάν και δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή συνενόηση μεταξύ σας και της «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena», σχετικά με τη χρήση ή την τροποποίηση αυτών των πληροφοριών σας.

Οι δημοσιεύσεις βαραίνουν τον εκάστοτε συγγραφέαΚαμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους, δεν φέρει η «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena»

Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε ώστε να διαβάσετε τους όρους της ιστοσελίδα και ιστολογίου της «Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena».

Οι Διαχειριστές του https://genesisxresearch.wordpress.com.

_______________________________________________________________________________\

Σχετικά με την Ομάδα

~ 1. Τι είαι η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena;

Πρόκειται για μια ΜΗ κυβερνητική ομάδα, ΜΗ κερδοσκοπική ομάδα!

~ 2. Τι σκοπό έχει η ομάδα αυτή;

Έχει σκοπό/ στόχο την περι-Συλλογή, Καταγραφή και Μελέτη Φαινομένων που λαμβάνουν καθημερινά χώρα γύρω μας σε άλλα επίπεδα αντίληψης τα οποία ο περισσότερος κόσμος αγνοοεί!  Προορισμός της Ομάδας μας είναι η “Ιθάκη” που λέγεται “Κόσμος του Αγνώστου” , ένα ταξίδι το οποίο πάντοτε θα μας πηγαίνει κάποια βήματα πιο κοντά στο λόγο αναζήτησης, της  πραγματικής Αλήθειας!

~ 3. Είστε ”Κυνηγοί Φαντασμάτων’;

ΔΕΝ είμαστε ”κυνηγοί φαντασμάτων’‘! Ούτε προσπαθούμε να παγιδεύσουμε τέτεια ..υπαρξιακά όντα ή οντότητες σε μπουκαλάκια κλπ ”γραφικά”. Εμείς καταγράφουμε, μελετάμε και αναλύουμε επιστημονικά και πνευματικά δεδομένα της κάθε υπόθεσης..

~ 4. Έχετε σχέση με κάτι άλλο όπως οργανώσεις, σέκτες, υπηρεσίες, ΜΚΟ κλπ;

Η ομάδα μας ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με ΚΑΜΙΑ παραθρησκευτική οργάνωση ή αίρεση!

~ 5. Σε ποιούς απευθύνεται η Ομάδα;

Οι θεματολογίες μας συνίσταντε μόνο για ηλικίες 18ετών και άνω προς αποφυγή όποιασδήποτε παρερμηνείας που μπορεί να φέρει τους ανηλίκους σε επιρρεασμούς από άρθρα που μπορεί να τους οδηγήσουν στην προσωπική επιλογή ένταξης σε παραθρησκευτικές ομάδες, αιρέσεις κλπ.!!!

Ευθύνη για την επιλογή εισόδου σε προτεινόμενες σελίδες φέρει ο ίδιος ο χρήστης και όχι η ομάδα μας και τα μέλη αυτής!

Η ομάδα μας προτείνει και ΔΕΝ επιβάλλει κάποιες ιστοσελίδες/ πηγές και όχι ότι συμφωνεί μερικώς ή απόλυτα με το περιεχόμενο!

~ 6. Για ποιό λόγο ασχολείστε με τα Ανεξήγητα Φαινόμενα;

Η ενασχόληση με το χώρο είναι ΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟ από προσωπικό ενδιαφέρον και για ΚΑΝΕΝΑΝ Οργανισμό, Φορέα ή Υπηρεσία!

Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων – Hellenic Investigation Team of Unexplained Phenomena